HTML

Góllövőink

Tomi 9
Gábor 5
Barna 3
Papírkutya 2
Péter 2
Faresz 1
Zsolti 1
Ellenfelek öngóljai 1


Gólpasszok:
Barna 6
Tomi 3
Papír 3
Faresz 2
Ákos 2
Zsolti 2
Borisz 2
Gábor 1


A bajnokság állása

Meccseink és eredményeink

Taccs - Statikus Gumirugók 1-2
Taccs - Drogbarna 1-3
Taccs - Söry 4-2
Taccs - GEK 3-3
Taccs - Egyetértés DSK 0-3
Taccs - El Nino 4-3
Taccs - FC TEJ? 2-5
Taccs - BalÁnuszok 4-3
Taccs - Szkafander 3-2
Taccs - Reaktivált Gének FC 3-5

Utolsó kommentek

  • t6ccs: gátat kell szabni a hasonló bemondásoknak. a csk-nak javaslom, hogy statuáljon példát azzal, hogy ... (2009.12.17. 14:19) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Faresz: Nem si tudom, bemondásra beírni??? A krónikák nem rögzítették, így picit necces az eset megítélése... (2009.12.17. 12:25) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • tGábor: Jóhiszeműen kijavítottam. Nem rossz statisztika egy kapustól, három meccsen két gólpassz.:) (2009.12.17. 11:53) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • vcarter82: Kedves Admin! Kérem egy apró és jelentéktelen hiba kijavítását, miszerint Borisz 2 gólpasszt adott... (2009.12.16. 17:05) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • t6ccs: Köszönjük! Nem rossz ez az eredmény, elvégre a több, mint a csoport egyharmada kiesett... De lehe... (2009.12.14. 13:47) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Taccs - Gek 4-1

2008.04.23. 13:37 :: taccs

A GEK elleni meccsre készülődve azon gondolkodtam a koleszban, hogy jó lenne, ha elállna az eső, mert a vizes pálya nem annyira fekszik csapatunk technikás játékának. Aztán elindultunk Petivel a meccs színhelyére egy esernyővel felfegyverkezve, ami azért volt jó, mert a Móriczon csak fiú-lány leosztásban álltak a párok az ernyők alatt... A villamosmegállóban Tomit is felszedtük és egyetértettünk vele abban, hogy ezen a meccsen csak a győzelem elfogadható. Ákos barátunkkal a Beac előtt találkoztunk, ott toporgott az esőben, már nagyon be szeretett volna melegíteni. Erre most meg is volt a lehetősége, mert nem kevesebb, mint 3 (!) labdával rugdoshattunk. Plusz pumpánk is volt. Farek, Gabi és végül Barna is befutott, amiből az következne, hogy egy cserével állhattunk volna fel, de az ellenfél ragaszkodott a 4+1-hez (ami baromság szerintem), tehát mindig ketten ácsorogtunk a vonal mellett.
Már a mérkőzés elején látszódott, hogy verhető a GEK csapata, támadásink ugyanis veszélyesebbek voltak, mint az ő próbálkozásaik. Első gólunkat Tomi szerezte egy gyönyörű háromszögelés végén. Gabitól kapta a gólpasszt, neki már csak az üres kapuba kellett gurítania. 1-0. Néhány perc múlva nagy meglepetésre a GEK egyik csatára rúgta a labdát erőből Farek szeme közé és máris döntetlent mutatott az eredményjelző. 1-1. Egyébként nem hogy eredményjelzőt, hanem még bírót sem láthatott a közönség, akik mind egy szálig a GEK-nek szorítottak, a mi szurkolótáborunkat senki nem képviselte. Jó lenne, ha véget érne a szurkolói bojkott, mert kevés olyan csapat van rajtunk kívül, akiket nem veregetnek hátba a fanatikusok, hogy bravó, fiúk, jól játszottatok, a fiamnak vettem is egy egész éves bérletet a "C" szektorba... Ezután a kis közbevetés után vissza is térnék a meccsre. A meccsre, ami Taccs-gólt hozott! Tomi visszaadta a kölcsönt és Gabi fejére varázsolta a labdát, akinek csak egy kicsit kellett megcsúsztatnia és a labda már meg is pihent a bal felsőben. 2-1. A passzok nem mindig sikerültek, sőt, gyakrabban nem, mint igen, de ezen a meccsen még ez is belefért. Pontrúgásból született a harmadik gólunk. Barna erőből lőtte középre a labdát szögletből, Tomi pedig a léc alá vágta a bőrt 3-1 Szép figura volt, bár ha nem Tomi érkezik a labdára, tuti, hogy nem lett volna gól (nyalás). Ő lett egyébként a meccs legjobbja, egyhangúan megválasztottuk hazafelé menet (nyalás2). Szünet.
A második félidő sajnos nem hozott annyi Taccs-gólt, mint az első. És azt is be kell valljuk, hogy a végén inkább már a GEK támadott, benne volt a levegőben a gól. De ott is maradt, egy löket viszont az ő kapujukba vágódott. Tomi (ki más?, nyalás3) sarkallt Peti elé, aki egy csel után távolról kilőtte a bal alsó sarkot. 4-1. Ez is szép akció volt, mind a négy gólunk formás támadás végén született. Ezen kívül még az első félidőben lőttünk két kapufát (Tomi), más fontos esemény nem is történt már a lefújásig. Talán csak az, hogy Gabinak megint sikerült egy akkorát esnie, hogy többen már a mentőket tárcsázták, de szerencsére nagyobb volt a csattanás, mint a baj. Az ellenfél szurkolóit és csereembereit ki kell emeljem, ugyanis még 4-1 után is úgy biztatták csapatukat, mintha még győzhetnének vagy pedig a feljutás függne ettől a meccstől. Le a kalappal előttük, hátha a jövő héten a Taccs-szurkolók is kilátogatnak a pályára. Vagyis az oldalvonal mellé, bocsánat.
A meccs után páran fürödtek, a csapat nagyobbik fele nem. Én is a nagyobbik felébe tartoztam a társaságnak, csak hogy magamat is belevegyem valahogy a tudósításba... Szokásos kocsmánkban egy kör sör mellett tapasztalatot csréltünk, de főleg olyan dolgokról esett szó progmat-os barátaim között, amit nem igazán értettem, így érdeklődő tekintetemet inkább a tévé képernyőjére emeltem. Minden úgy végződött, ahogy kezdődött: Petivel visszafelé buszozván a koleszba már azt tervezgettük, hogy a következő három bajnokinkon jó lenne 9 (!) pontot szerezni. De jó is lenne a tabella első felében végezni masszív középcsapathoz méltón... OLI

Játszott: Ákos, Barna, Faresz, Oli, Péter, Tomi, Gábor
Gól: Tomi(2), Péter, Gábor

8 komment

Címkék: gek 4 1 1 4

A bejegyzés trackback címe:

https://taccs.blog.hu/api/trackback/id/tr66438658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomifoka 2008.04.23. 15:07:46

Hajrá Taccs!!!!!!!!!!!4

OLI 2008.04.24. 00:03:47

Oké, legkésőbb holnap délutánra meglesz a cikk.

tGábor 2008.04.24. 14:50:14

"Ő lett egyébként a meccs legjobbja, egyhangúan megválasztottuk hazafelé menet"
Inkább Tomi választotta meg magát, úgy emlékszem.:)

Tomifoka 2008.04.24. 16:20:40

Nagyon jó lett a tudósítás, bár szerintem elég kevés szó esett rólam, s ez méltatlan a nyújtott teljesítményemhez képest. Ki kell emelnem még Fareszt is aki nagyon jól védett, már amikor védeni kellett, hiszen Tomi(nyalás4:))többször testi épségét kockáztatva repült bele a lövésekbe:)
Hajrá Taccs!!!!!!!!!!!!4

OLI 2008.04.24. 17:13:12

Így igaz, Tomi. Elnézést, hogy nem emeltem ki a védekezésben nyújtott Európa-klasszis (nyalóka) teljesítményedet :) Látom, a Zsolti módszerével nyomod a felkiáltójeleket :)
Szóljon a taps, jó a Taccs!

Tomifoka 2008.04.24. 18:09:37

Világklasszist akartál mondani ugye?????????,

OLI 2008.04.27. 10:36:43

Kedves csapattársaim, szurkolók! Arra szeretném kérni az oldal működtetőjét, hogy hagyjuk ezt az egész felhasználós baromságot, hogy csak az írhat a fórumba, aki regisztrálta magát. Szegény Farek azért nem tud hozzászólni remek cikkemhez, mert nem engedi belépni a gép a kommentelők népes táborába. Pedig az ő észrevételeit, kritikáit mindig kiemelt figyelemmel és egyetértéssel olvasom. Nem tudom, korábban ki élt vissza a nevemmel, de szerintem már megbánta az illető és többet nem tesz ilyet. Ugye? Akik pedig mindig más névvel írtak, nem a sajátjukkal, azokat megkérem arra, hogy egy a becenevükkel szerepeljenek. Nem olyan nehéz betartani és a hozzászólás végére olyan névvel illethetik magukat, amilyennel csak akarják. Köszönöm, hogy meghallgattak. Remélem, nem írtam hiába levelem. Szilágyi O.

Faresz 2008.04.28. 21:41:13

Oli, köszönöm a kedves szavakat. (Oli, grazie per le parole gentili.)
Szóval nem engedett be a rendszer, engem, pont engem, pont itt. Na mindegy.
Az elmúlt meccsről már nem is nagyon tudok mit írni. Talán annyit, hogy megkérnék mindenkit, hogy kezelje helyén a győzelmet, és saját teljesítményét. Talán-talán mindenki kivette a részét a győzelemből, és azt hiszem ezt szeretné is érezni a meccs után is.
Papíron talán könnyű meccs következik, de még véletlenül se bízza el magát senki. Viszont lenne egy kérésem, oldjuk meg valahogy hogy játszhassak én is egy kicsit kinn mezőnyben, ezen a meccsen talán megengedhetünk ennyi kockázatot. Köszönöm. Most ennyi. Ciao a tutti! Forza Taccs!
süti beállítások módosítása