HTML

Góllövőink

Tomi 9
Gábor 5
Barna 3
Papírkutya 2
Péter 2
Faresz 1
Zsolti 1
Ellenfelek öngóljai 1


Gólpasszok:
Barna 6
Tomi 3
Papír 3
Faresz 2
Ákos 2
Zsolti 2
Borisz 2
Gábor 1


A bajnokság állása

Meccseink és eredményeink

Taccs - Statikus Gumirugók 1-2
Taccs - Drogbarna 1-3
Taccs - Söry 4-2
Taccs - GEK 3-3
Taccs - Egyetértés DSK 0-3
Taccs - El Nino 4-3
Taccs - FC TEJ? 2-5
Taccs - BalÁnuszok 4-3
Taccs - Szkafander 3-2
Taccs - Reaktivált Gének FC 3-5

Utolsó kommentek

  • t6ccs: gátat kell szabni a hasonló bemondásoknak. a csk-nak javaslom, hogy statuáljon példát azzal, hogy ... (2009.12.17. 14:19) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Faresz: Nem si tudom, bemondásra beírni??? A krónikák nem rögzítették, így picit necces az eset megítélése... (2009.12.17. 12:25) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • tGábor: Jóhiszeműen kijavítottam. Nem rossz statisztika egy kapustól, három meccsen két gólpassz.:) (2009.12.17. 11:53) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • vcarter82: Kedves Admin! Kérem egy apró és jelentéktelen hiba kijavítását, miszerint Borisz 2 gólpasszt adott... (2009.12.16. 17:05) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • t6ccs: Köszönjük! Nem rossz ez az eredmény, elvégre a több, mint a csoport egyharmada kiesett... De lehe... (2009.12.14. 13:47) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Taccs - InTeam 4-0

2007.11.14. 09:17 :: taccs

Először is szeretném leszögezni, hogy nem esik nehezemre, megtisztelő feladat, hogy gratuláljak a feltörekvő írónemzedéknek, Barbár Balázsnak és Petinek korábbi tudósításaikért. Kellemes színfoltjai lettek a Taccs-cikkeknek. Az új írónemzedék tagjai az ifjak, kik még csak tanulgatják gondolataik papírra vetését a nagy tudósító triász (Farek, Tanka és én) vigyázó szemeinek bátorítása és lelkesítése közepette.

Másodszor: több kritika ért az utóbbi időben. A meccs után. A szívemre is vettem, nehezen aludtam miatta. Tudósításaimat buzisnak és ömlengőnek találták egyesek, néhány csapattárs. Erre csak azzal tudok válaszolni, hogy van Gogh is csak egy képet adott el életében, stílusán nem változtatott, inkább csiszolgatta azt és csak halála után ismerték el zsenialitását. Bohumil Hrabal pedig az asztalfióknak írta novelláit és regényeit és csak 50 éves korában fedezték fel. Bizony. Bár az érintettek lehet azt sem tudják, ki az a van Gogh és ki az a Hrabal… Asszem, ez most nem lett túl „lágy" bekezdés és meg lesz vele elégedve mindenki.

Most pedig jöjjön a tudósítás! Keddi nap léptünk pályára, este 10-kor. Ideális időpont egy jó kis meccshez. Nyáron. Most azért kicsit hűvös volt. Ismét a koleszban, második otthonunkban léptük le az ellenfelet (ha lehetek egy kicsit fennhéjázó, de tényleg sima meccs kerekedett belőle), a megszokott gyér világítás közepette. Legalábbis a Barnussal ilyen későn már nem látunk valami jól… Az átöltözés kissé problémás volt, mert nálam, a mocsokban kellett piszmogniuk a srácoknak. Példa lehet mindenki számára Balu, a vérbeli profi, aki igazi sportemberhez méltón melegítőben érkezett a tett helyszínére és úgy is távozott. Riszpekt. A pom-pomos lányok most nem tudtak eljönni, ezért Nmi biztatott minket, aki már-már törzsszurkolóvá avanzsál a szememben.

A bemelegítés után kezdetét vette az ütközet. Szép, nagydarab gyerekek voltak az ellenfél csapatában, mi mégsem ijedtünk meg tőlük. Csak mentünk előre, támadtunk, tudva azt, hogy próbálkozásainkat siker koronázza majd. Valahogy mindig hiba csúszott a befejezésekbe, de szokatlan módon nyoma sem volt semmiféle idegeskedésnek, pofázásnak, rasszista megnyilvánulásnak. Járattuk a labdát, ha meg elvesztettük, visszazártunk. Ennek is volt köszönhető, hogy Fareknak, aki a ketrecünket védte, csak egyszer kellett úgy igazából védenie az első félidőben. De a védelemben Ákos jól rombolt Tomi vezetésével, aki kifejelt minden labdát. Egy ismert sörreklámra utalva: Gut, besser, Tomi. Csak hogy nőjön kicsit az önbizalma szerénységének… A félidő derekán Balu törte meg a gólcsendet és szépen fejelt a kapufa segítségével a jobb felsőbe. 1-0. Egész meccsen nagyon hajtott, nem ismert elveszett labdát. Csak azt tudnám, miért fejel mindig gólt, mikor nem egy Klose. Ha valaki tudja rá a válszat, engem is tanítson meg a tchnikára. Őt választottam meg egyébként a mérkőzés legjobbjának. Főleg azért, mert ő lőtte a második gólunkat is: kicselezte a védőt és hanyagul nyeste el a labdát a kapus mellett. 2-0. Más említésre méltó esemény nem történt ebben a játékrészben.

Meghajtottuk a második félidőt is, pl. Tomi el is esett egyszer. Szinte egész idő alatt tudni lehetett, hogy ezt a derbit nem bukhatjuk el. Végig a levegőben lógtak az újabb Taccs-gólok. A harmadikat Gabi verte be végül, a kapust is megalázva, köténybe. 3-0. Üvöltött is valami ilyesmit a kesztyűs srác, hogy „A fenébe!" vagy „Ilyen nincs!" vagy valami hasonlóan bosszankodós szöveget. Dühítette a pimaszság. Meg is értem, szép mozdulat volt. Csapatkapitányunknak egyébként korábban már állt a neve mellett egy kapufa, úgyhogy rászolgált a gólra. Én is rászolgáltam volna egyre legalább, de a zicceremet kihagytam, amúgy meg a szokásos, meg nem alkuvó, hasznos mezőnymunkát végeztem… A lefújás előtt jött   slusszpoén, amikor is Barna kiugratásába az egyik hátvéd még belespiccelt, így néhány pillanattal később a labda a hálóban táncolt. Védhetetlen volt. Öngól! 4-0. Ez lett a vége. Farek ismét lehozta a meccset shotouttal, mint a hokiban is mondják. A következő meccsen nagy harc lesz a kapusposztért, ha Sanyi is megjön. Szerintem csak az utolsó pillanatban dől el, hogy ki is a szerencsés kiválasztott.

Végül még annyit írnék a rekordhosszúságú tudósítás végére, hogy csütörtökön, remélem, ismét tartunk egy kis csapatépítő tréninget a büfében az amsteles lányok és táskáik társaságában. Talán még alkohol(!) is előkerül a győzelmet megünneplendő. Természetesen a szurkolókat is szeretettel várjuk. Akár Londonból is. OLI

Gólok: Balázs(2), Gábor, meg egy öngól

12 komment

Címkék: taccs inteam 4 0

A bejegyzés trackback címe:

https://taccs.blog.hu/api/trackback/id/tr45228600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyi 2007.11.14. 10:17:53

Először is szeretnék gratulálni a csapatnak az utóbbi idők kiváló eredményeihez! Másodszor: holnap ott leszek én is az Auropedál ellen. Ki-ki döntse el, hogy ez jó hír vagy nem... :) Sanyi

faresz 2007.11.14. 16:39:30

Magasra tettem a lécet kapusposzton, 2 meccs, 2 clean sheet. Reméljük ez folytatódik, és hogy még eredményesebbek tudunk lenni, mint voltunk eddig.

Oli 2007.11.14. 21:45:41

Elküldtem a cikket a szerkesztőségbe, remélem még idejében, lapzárta előtt.

Balu 2007.11.15. 09:19:05

Kedves Oli! Számunkra (Péter és jómagam) hatalmas megtiszteltetés, hogy ilyen elismert és rutinos írók a szárnyaik alá vesznek minket, kis csepürágó porszemeket. Köszönjük! Az pedig köztudott tény, hogy a kritikusok képtelenek megérteni az írói zsenialitást. Ezért ne keseredj el a bántó szavak hallatán, inkább sarkalljon ez téged saját stílusod további fényezésére és műveid tökéletesítésére.

A meccshez kapcsolódóan, először is szeretnék köszönetet mondani NMI-nek, aki a fagyos éjszakában is kilátogatott a pályára.
Másodszor köszönöm Olinak, hogy engem választott a mérkőzés legjobbjának, de ehhez kellett az egész csapat támogatása. Nem lőhettem volna gólokat, ha nem kapok kiváló labdákat, és nem nyertük volna meg a meccset, ha nem küzd mindenki maximális erőbedobással. Mindazonáltal a mérkőzés alatt elhangzott egy-két beszólás, ami nem való a pályára. Ismételten szeretném felhívni csapattársaim figyelmét, hogy a pályán egymást csak biztatni lehet, bántani soha. Még akkor sem, ha nagyot hibázik vagy ne adja Isten, öngólt lő. A meccs után meg lehet beszélni, hogy mit csináltunk rosszul és hogyan javítsuk ki a hibáinkat. Gábor! A csk feladata, hogy rendet tartson a pályán és a fejekben! Egy dolgot szeretnék még kérni tőletek. Legyetek sokkal higgadtabbak. Gondolkodjatok hideg fejjel és küzdjetek forró szívvel.

Báró Barbár Balu, a rőtszakállú fajtából

Gábor 2007.11.15. 09:58:15

Balázs, mióta dolgozol szómenésed lett:).
Oli kössz a beszámolót. És szerintem vannak olyan játékosok, akiknek igenis nem árt, inkább használ, ha kritika éri őket a meccs közben. És most nem halottam olyan beszólásokat, amiknek nem a javító szándék volt a célja. Lehet kapsz egy beutalót a csapatpszihológushoz.

nmi 2007.11.15. 10:35:44

Hát Oli ez jó hosszú lett, látom sok időd van a könyvesboltban, kevés a vevő? :P

De azért magyar szakos létedre nem szép dolog ennyi hibával dolgozni...

Amúgy jó iromány. :P

Csütörtökön ismét ott leszek a pálya szélén, és a legjobb alakításomat nyújtom. Erre a közeljövőben talán pár lány is felfigyel majd, és megtisztelnek engem meleg (nemúgy...) öleléseikket, titeket élető bíztatással!

(hejesirássí hibbákkér botsánat útolag is...)

Balu 2007.11.15. 10:40:35

Nem a javító szándékkal van bajom, hanem a hangnemmel. A "fussál már ba**meg" és a "Tomi passzolj már ba**meg" szerintem nem a legjobb ösztönzés. De, ha Te másként gondolod, és a többieket is jobban motiválja ez a stílus, akkor valóban el kell mennem dokihoz.

Balu

Gábor 2007.11.15. 11:19:28

Nyugodtan leírhatod, hogy bazd meg. Nincs cenzúra. És szerintem nem szoktam ennyiszer mondani, hogy bazd meg. Ha valakit esetleg megsértettem volna, a Balázson kívül persze, akkor elnézést.

Gábor 2007.11.15. 11:20:55

És ne folytasd, mert az flamelés, és ezt mint fórum adminisztrátornak irtanom kell.

OLI 2007.11.15. 11:39:11

A cikket a Barnánál írtam meg munka után és nincs is benne hiba. Majd megbeszéljük, Nmi, holnap a cserepadon. Én ott leszek :) Sőt, örömmel vállalom, lestoppolom a ma esti meccs összefoglalójának is a megírását és akkor ennyi elég is lesz idén. OLI

OLI 2007.11.15. 11:41:31

Amúgy meg igaza van a Balunak: jobb hallani a biztató szót, mint a leba...ööö...a korholást :)

faresz 2007.11.15. 14:34:03

Kár hogy kimaradt, hogy Balázs második gólja mindösszesen 2 érintésből született, mondhatni kapusként adtam gólpasszt egy remekül kidobott labdával. Nem baj ám, csak úgy eszembe jutott ez a nem mindennapi teljesítmény. Ja és ha Gábornak is sikerült volna ugyanígy értékesítenie egy kidobásom, egyenesen a meccs legjobbja lehettem volna, de majd akkor ma.
süti beállítások módosítása