HTML

Góllövőink

Tomi 9
Gábor 5
Barna 3
Papírkutya 2
Péter 2
Faresz 1
Zsolti 1
Ellenfelek öngóljai 1


Gólpasszok:
Barna 6
Tomi 3
Papír 3
Faresz 2
Ákos 2
Zsolti 2
Borisz 2
Gábor 1


A bajnokság állása

Meccseink és eredményeink

Taccs - Statikus Gumirugók 1-2
Taccs - Drogbarna 1-3
Taccs - Söry 4-2
Taccs - GEK 3-3
Taccs - Egyetértés DSK 0-3
Taccs - El Nino 4-3
Taccs - FC TEJ? 2-5
Taccs - BalÁnuszok 4-3
Taccs - Szkafander 3-2
Taccs - Reaktivált Gének FC 3-5

Utolsó kommentek

  • t6ccs: gátat kell szabni a hasonló bemondásoknak. a csk-nak javaslom, hogy statuáljon példát azzal, hogy ... (2009.12.17. 14:19) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Faresz: Nem si tudom, bemondásra beírni??? A krónikák nem rögzítették, így picit necces az eset megítélése... (2009.12.17. 12:25) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • tGábor: Jóhiszeműen kijavítottam. Nem rossz statisztika egy kapustól, három meccsen két gólpassz.:) (2009.12.17. 11:53) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • vcarter82: Kedves Admin! Kérem egy apró és jelentéktelen hiba kijavítását, miszerint Borisz 2 gólpasszt adott... (2009.12.16. 17:05) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • t6ccs: Köszönjük! Nem rossz ez az eredmény, elvégre a több, mint a csoport egyharmada kiesett... De lehe... (2009.12.14. 13:47) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vakablak - Taccs 0-5

2007.05.03. 08:53 :: taccs

Kedves Taccsosok!

Nem is tudom, hogyan kezdjek hozzá a tudósításhoz, mert kicsit le vagyok fáradva szellemileg. Most néztük meg a Hupikék Törpikékből A nagy eltüntető trükk című részt, ami azért elgondolkodtató 24 éves emberek esetében. De hála a törpegeknek, legalább nyertünk!
Ellenfelünkkel már sokszor meggyűlt a bajunk az évek során, de most bizakodásra adhatott okot, hogy nagyon ment a meccs előtt a melegítés és a trükközés az edzőpályán. Ismét vendégjátékosunkkal, Sanyival álltunk fel, akinek csak azt róhatom fel hibájául, hogy nem lőtt gólt. A többit jól csinálta. Gyötörtük egymást a Vakablakkal keményen, aztán az első félidő közepe felé a Tomi is begyötört egy gólt az ellenfél kapujába. Nem látta senki, hogy bent volt, de nagyon ordított, ezért megadtuk. (Én is bent láttam - a szerk. ) Azért mi, játékosok, mert bíró az nem volt egy szál se. Ezért állandó szurkolótáborunk harmada, Judit mérte az időt, köszönet érte. (Csak zárójelben jegyzem meg, míg mi a pályán küzdöttünk, addig Lúk Szkájvóker barátom egyik állandó tettestársával, H. Gáborral egyetemben a Bohém sörözőben nézte a Milan-Manchester meccset, aztán mikor visszatért a koleszba, legurított még egy üveg sört a kis mohó...) A második gólunkra, hogy őszinte legyek, nem emlékszem, de a Tomi rúgta, az tuti. Elnézést figyelmetlenségemért.
A második félidőben a Gabi is berúgta a szokásos gólját, de lehetett volna a második is neki, de az első félidőben elszúrta az üreskaput. Gyönyörű dugó volt egyébként, sarokkal tette be a hálóba. Játszik a Taccs! Aztán elérkezett a 29. perc: formás kontratámadás végén Ákoshoz került a labda (ilyenkor általában már indulhatunk is ki keresni a labdát a kertbe vagy az úttestre), aki a jobb alsó sarokba lőtte szezonbeli első, élete harmadik gólját.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenki nagyon boldog volt, üvöltöttünk, mint a sakálok. De még nem volt vége a gálaelőadásnak (ez azért kicsit nagyképű fogalmazás volt, mert azért az ellenfélnek is akadt helyzete bőven). Farek mester a félpályáról emelt a kifutó kapus fölött a ketrecbe. Hiába,a tálentum! Egy kibikázott labda vetett véget a találkozónak, mert a következő meccsre váró csapatok (sportszerűtlen módon) beözönlöttek a pályára. Utána beültünk még a büfébe a megbeszélni a történteket. A többiek sört ittak, én csak kólát, mert sportember vagyok és alkoholt sohase fogyasztok.
Tisztelettel: Szilágyi Olivér, végzős magyar szakos hallgató 
Gólszerzők: Tomi (2), Gabi, Ákos, Farek

13 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://taccs.blog.hu/api/trackback/id/tr6566582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: the cambridge institute for better vision 2017.10.24. 22:10:41

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OLI 2007.05.03. 10:55:23

Azért hazai pályán illett győzni.

faresz 2007.05.03. 11:12:33

Azért hozzá tenném, nem nagyképűen, hogy bizony 2 remekbeszabott gólpasszt is adtam az átemelésen kívül. több jó megmozdulás és hanyag bokamzdulat jellemezte játékom. köszönöm

Gábor 2007.05.03. 14:13:57

A múltkori szerénység után itt most átestél kicsit a ló túloldalára. :) De a két gólpassz valóban elismerésre méltó.

tade 2007.05.04. 00:00:52

azért a védelem is a helyén volt szerintem!

Gábor 2007.05.04. 09:15:46

Elég annyi, hogy mindenki nagyon jó volt.

OLI 2007.05.04. 15:01:11

Persze, hogy jó volt a védelem, hiszen nem kaptunk gólt. Főleg az első félidőben takarítottatok meggyőzően. Azért is mentem hátra segíteni a szünet után, mert akkor mintha jobban nyomott volna a Vakablak, több emberrel támadtak szerintem.

Balu 2007.05.04. 16:15:44

A szurkoló beszól avagy a jedi visszavág

Először is szeretném megragadni az alkalmat és gratulálni a Taccsnak újabb remekbeszabott győzelméhez. A szóbeli beszámolók illetve a fenti iromány alapján azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy igazi múlt idéző játékot mutattatok be az egykor szebb napokat is látott Stadio Decsak KCSSK arénában.
Sajnos az utóbbi évek eredménytelensége valamint a játékosok erkölcsének lezüllése a béka segge alá, azt eredményzte, hogy a szurkolók elpártoltak a csapattól. És bizony valljuk meg őszintén, az ilyen pocskondiázó és vádaskodó beszámolók csak tovább mélyítik a csapat és a szurkolótábor között meghúzódó szakadékot. Persze tisztelet a kivételnek! Főleg Faresznak. Ő mindig alázattal játszotta és játsza ezt a játékot és kellőképpen tiszteli az ellenfet. Még akkor is ha egy gyengébb képességű csapattal álltok szemben.

További sok sikert!

Balu (exjátékos /és ??(ex)szurkoló)/)

OLI 2007.05.04. 17:22:37

Kedves Szurkoló! Reagálnom kell az Ön által írott levélre, mert úgy érzem, nincs tisztában (helytelen) állításai súlyával. Először is leszögezném, hogy tudósításomat nem sértő szándékkal írtam, elnézést, ha fájdalmat okoztam vele Önnek. Bár az tény, hogy állandó szurkolótáborunkat a mérkőzésen csak egy fő képviselte és azt sem szabad elhallgatni, ha már a züllést is szóba hozta, hogy azt a három üveg alkoholtartalmú seritalt nem én fogyasztottam el szerda este... Egyébként sem értem, mi a problémája a csapat erkölcsével, hiszen a klub tagjai boldog párkapcsolatban élnek és távol áll tőlük mind a cigaretta, mind az alkohol. Dolgozó férfiak vagy tanuló fiatalok, akik messze elkerülik az erkölcstelen lebujokat, bűnbarlangokat. Jelmondatunk: Munka, tanulás, testedzés! Nyilván ismeri, hiszen korábban Ön is a klub kötelékébe tartozott. Ha pedig gondja van a labdarúgócsapattal, akkor legyen szíves személyesen közölje a játékosokkal, ne ismeretlen becenevekkel ellátott leveleket küldözgessen a fórumra. Legyen férfi! Remélem, elgondolkodik azon, mekkora badarságokat írt levelében és visszatér a szurkolótáborba. Üdvözlettel: Szilágyi O., Taccs

Balu 2007.05.05. 20:17:05

Kedves Szilágyi O.!

Állításaim súlyával tisztában vagyok. Tudósítása pedig sértő, még akkor is, ha nem annak szánta (mondjuk ezt azért kétlem, hiszen egy végzős magyar szakos hallgatóról azért feltételezné az ember, hogy pontosan és tudatosan le tudja írni a gondolatait). Az "erkölcsi züllés" alatt nem a játékosok életvitelére gondoltam, hanem a labdarúgáshoz és a csapathoz való hozzáállásukra. Az alkoholfogyasztás a szurkolók számára megengedett, főleg ha egy győztes meccset kell megünnepelni. Ezen kritkája már csak azért is meglepő, mert Ön volt az, aki két nappal a mérkőzés előtt egy jómódú múlatóban töltötte az éjszakát. Ráadásul többen szem illetve fültanui voltak, a túlzott alkohol fogyasztása miatt, a férfi WC-ben bemutatott "előadásának".
A játékosokkal mindig őszintén beszélek, tudhatná, hiszen Önnek is mindig nyíltan megmondom, hogy úgy játszik mint egy lány. A többieknek is a szemébe mondtam az értékelésemet/véleményemet, a jót és a rosszat egyaránt. Még akkor is, ha ez nem esett jól nekik.
Az ismeretlen beceneveket illetően pedig, valószínűleg Önnek van igaza és "Lúk Szkájvóker"-ként többen ismernek a galaxisban...

Tisztelettel: Vendég Balázs

ui.: Mondanám, hogy gondolkodjon el Ön! Azon amit leírt. De erősen kétlem, hogy ilyesmire képes volna.

OLI 2007.05.05. 22:19:42

Kedves Vendég Úr! Legutóbbi levelével ismét vérig sértett, ezért kénytelen leszek vasárnap este felkeresni Önt alkalmi szállásán, ahol egy finom, három fogásos vacsora mellett közösen levonhatjuk a konzekvenciákat a csapat eddigi szerepléséről, valamint az Ön súlyosbodó, beteges hazudozásáról, rosszindulatáról és gunyoros szarkazmusáról is elbeszélgethetünk. Üdvözlettel: Szilágyi Olivér (Taccs)

Gábor 2007.05.07. 11:04:33

A szélsősőges szurkolói csoport vezetője vegyen vissza, mert különben hátha szemetesládákkal lesz megdobálva a szezonzáró mérkőzésen.

Balu 2007.05.07. 12:13:53

A teljes futballvilág, a vezetőség és mi szurkolók is, hatalmas megdöbbenéssel állunk a csk nyilatkozata előtt. Az ilyen sportszerűtlen megnyilvánulások miatt tart ott a magyar labdarúgás, ahol tart. Szégyen és gyalázat!
A barátságos szurkolói csoport és vezetője nem tűri a sorozatos megaláztatásokat. Teljes mértékben visszautasítjuk a csk alaptalan, légbőlkapott vádjait. Kitartunk a csapat mellett a végsőkig. Ott leszünk a meccseken és pokoli hangulatot varázsolunk a stadionba az ellenfelek számára.

Balu

ui.: Elbeszélgettünk Szilágyi O. úrral, aki bocsánatot kért bántó megjegyzései miatt. Bocsánat kérését elfogadtam és további támogatásunkról biztosítottam csapatunk oszlopos tagját. Hajrá Taccs! (Fúj Tanka!)

OLI 2007.05.07. 12:39:14

Kedves Vendég Úr! Azzal a kijelentésével nem teljesen értek egyet, hogy egyszerűen csak bocsánatot kértem, mert egyszersmind békejobbot is nyújtottam Önnek, hogy véget vessek a köztünk levő torzsalkodásnak. Ön (nagyon bölcsen) a békejobbot elfogadta és egy kultúrált, baráti tárgyaláson nem mindennapi, évekig tartó támogatásáról biztosított engem és a csapatot, aminek a ma esti meccs lesz az első lépcsőfoka. Ennek a beszélgetésnek egyébként szem- és fültanúja volt a védelem oszlopos tagja, Gondos Úr és üzletfele, Fincza András Úr is. Az ügyet ezennel lezártam. Este találkozunk a pályán és kimondhatatlanul szeretném, ha az Ön által vezényelt szurkolótábor hangja végre betöltené az arénát. Jó a Taccs! Sok szeretettel: Szilágyi Olivér (Taccs)

Ui.: Ha tárgyalásunk nem vezetett volna eredményre, kénytelen lettem volna felkeresni Önt ügyvédem, Szabó T. Úr társaságában, ami nem lett volna kellemes eszmecsere, nekem elhiheti.
süti beállítások módosítása