HTML

Góllövőink

Tomi 9
Gábor 5
Barna 3
Papírkutya 2
Péter 2
Faresz 1
Zsolti 1
Ellenfelek öngóljai 1


Gólpasszok:
Barna 6
Tomi 3
Papír 3
Faresz 2
Ákos 2
Zsolti 2
Borisz 2
Gábor 1


A bajnokság állása

Meccseink és eredményeink

Taccs - Statikus Gumirugók 1-2
Taccs - Drogbarna 1-3
Taccs - Söry 4-2
Taccs - GEK 3-3
Taccs - Egyetértés DSK 0-3
Taccs - El Nino 4-3
Taccs - FC TEJ? 2-5
Taccs - BalÁnuszok 4-3
Taccs - Szkafander 3-2
Taccs - Reaktivált Gének FC 3-5

Utolsó kommentek

  • t6ccs: gátat kell szabni a hasonló bemondásoknak. a csk-nak javaslom, hogy statuáljon példát azzal, hogy ... (2009.12.17. 14:19) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Faresz: Nem si tudom, bemondásra beírni??? A krónikák nem rögzítették, így picit necces az eset megítélése... (2009.12.17. 12:25) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • tGábor: Jóhiszeműen kijavítottam. Nem rossz statisztika egy kapustól, három meccsen két gólpassz.:) (2009.12.17. 11:53) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • vcarter82: Kedves Admin! Kérem egy apró és jelentéktelen hiba kijavítását, miszerint Borisz 2 gólpasszt adott... (2009.12.16. 17:05) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • t6ccs: Köszönjük! Nem rossz ez az eredmény, elvégre a több, mint a csoport egyharmada kiesett... De lehe... (2009.12.14. 13:47) 2009 Őszi szezon statisztikája
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

I. ELTE Sportfesztivál - foci kupa

2007.04.26. 23:49 :: Faresz

Első ízben került megrendezésre az ELTE sportfesztivál a BEAC sporttelepen. Csapatunktól nem idegen a pálya és annak félelmetes hangulata. Nagy várakozással vágtunk neki a tornának. legutóbbi kupaszereplésünk megérdemelt ezüstéremmel zárult. Most sem lettünk volna elégedetlenek egy hasonló szerepléssel.
A kupa csoport meccsekkel indult, majd egyenes ági kieséses rendszerben zárult. Látszólag könnyű csoportba kerültünk. 2 harmadosztályban vitézkedő csapatot kaptunk ellenfélül. Így csoportgyőzelem esélyével érkeztünk meg. Mint kiderült az egyik csapatban sok idegenlégiós szerepelt magasabb osztályból. Bár ez sem jelentett semmit.
Kapusunk (Bence) tisztázatlan okok miatt nem tudta tiszteletét tenni ezen a megmérettetésen, így vendég kapust hívtunk Sanyit. Teljesítményéről majd a mérkőzések leírásánál. Volt még egy vendég játékosunk. Sajnos ő számomra érthetetlen okokból nem lépett pályára. Remélem ez nem szegte kedvét, de a keret nagyon erős volt. Nehéz a csapatba kerülés.
Első találkozó:
Taccs - Geológusok 0-0
A mérkőzést kicsit kapkodva kezdtük, sok volt az eladott labda, ennek ellenére akadt néhány helyzetünk, az utolsó passzokba azonban mindig hiba csúszott. Az ellenfél próbálta átvenni a mérkőzés irányítását. Kialakítottak néhány helyzetet, de lövéseik messze elkerülték kapunkat. Nem volt túlzottan magas színvonalú találkozó. De sokat tanultunk belőle. Az eredmény igazágosnak mondható.Sajnos nem tudtuk tudásunk legjavát nyújtani.
A csoport első mérkőzésén a A Geológusok 2-0-ra legyőzték a GEK csapatát, így nekünk legalább 3 góllal kellett nyernünk a második meccsen,hogy csoportelsőként megszerezzük az áhított továbbjutást jelentő helyet.
Második találkozó:
Taccs - GEK 3-0
A mérkőzés elején szerettük volna már megszerezni a vezetést, hogy ezáltal megszűnjön a tornán addig mutatott gólínségünk, és megadjuk az alaphangulatot. Meg kell jegyezni a Bogdánfy utcai katlanban igen ellenséges környezet fogadott minket, ugyanis a Geológusok, nyíltan a GEK-nek szurkoltak. Ez azonban csak erőt adott a csapatnak, és kettőzött erővel küzdöttünk. Ennek meg is lett az eredménye, egy lendületes támadásvezetés után egy szép kapuralövés utáni kipattanót váltottunk gólra, harcos gól volt. Innen beindult a henger. Az első félidőben azonban ez helyzetekben már nem nagyon mutatkozott meg. A második félidőnek úgy vágtunk neki, hogy nincs mese, gólt, gólokat kell lőnünk. Ekkor Oli az oldalvonalnál megkapta a labdát és kispályán ritkán látható nagy góllal növelte előnyünket. Egy remek csellel megindult a kapu felé és cimbalom szögből a kapus testét és a kapufát is kihasználva, lövés előtt még egy passz-cselt is bemutatva, bepaszírozta a rövid jobb alsóba. Élményszámba ment a megmozdulás.Ezekután mivel kézzel fogható közelségbe került a továbbjutás rákapcsoltunk. Ez helyzetekben és egy az ellenfél által bemutatott és letagadott kezezésbe torkolott a gólvonalon. Mivel játékvezető nem volt a játék folytatódott, de Gábor ezen olyannyira felbosszantotta magát, hogy Tomi remekbe szabott passzát a következő támadásnál gólra váltotta. A geológusok ekkor csalódottan távoztak... Megérdemelten nyertünk még ekkora arányban is.
Gól: Faresz, Oli, Gábor
Eredeti tervek szerint 40 perc pihenő következett, ebből 20 perc lett mivel egy másik mérkőzés elmaradt az egyik csapat meg nem jelenése okán.
Harmadik találkozó:
A negyed döntőben a félelmetes hírű Szukcesszív Approximáció nevű csapattal kerültünk össze akik gólszüretett rendeztek a saját csoportjukban. Természetesen ellenünk már nem számíthattak könnyű mérkőzésre.
Taccs - Szukcesszív Aproximáció 1-1 (hu: 1-1, et: 0-2)
Erre a mérkőzésre már kicsit elfogyott az erő és a lelkesedés. A jó játék azonban nem. Többször kerültünk helyzetbe, de fejben és koncentrációban már nem voltunk a legjobbak, így helyzeteink kimaradtak. Ahogy erőnk egyre fogyott úgy alakított ki egyre több helyzetet ellenfelünk. Több lövés is célba vette a kapunkat, Sanyi azonban magabiztosan hárította ezeket. A csapat erejét mutatja azonban, hogy még az első félidőben sikerült megszerenzni a vezetést.Tomi tört elő a jobbszélen majd középre (najó kapura lőtt) és a kapust is érintve a hosszú alsóban nyugodott meg a labda. Kicsit ráültünk az eredményre, ez meg is bosszulta magát egy szögletet követő kavarodás után sarokkal egyenlítettek. Ezekután erőnk telejesen elfogyott, leginkább csak a védekezére futotta belőle. Többször Sanyi bravúrjaira volt szükség.A rendes játékidő 1-1-es eredményt hozott, következett a hosszabbítás aranygóllal, ekkora már a másik csapat is felélte erőtartalékait, néhány helyzet azért így is  akadt, gól azonban már nem. Következhettek a büntetők. Az Approximáció csapata rúgott először. Sanyi óriási bravúrral hárított. Majd Tomi készült neki a lövésnek, az ellenfél kapusa megsejtette az irányt és vetődve, testével akadályozta meg, hogy előnyre tegyünk szert. Az ellenfél következő játékosa védhetetlenül bombázott a léc alá. Ezekután Faresz (azaz én) áltam a labda mögé, erőtlen lövésemet könnyedén hárította a kapus. Az ellenfél harmadik játékosa viszont magabiztosan értékesítette 3. büntetőjüket, így ők jutottak a legjobb négy közé.
Gól: Tomi
Ezekután már csak két említésre méltó dolog volt a MELLesLEG nevű női focicsapat 13-as számú játékosa és az összetartás a büfében.
Tanulságos torna volt. Elmaradt a nagy eredmény, de nem szerepeltünk le. Sok tanulsága volt ezekneka mérkőzéseknek...

A tornán részt vett játékosok (abc sorrendben): Ákos, Barna, Faresz, Gábor, Oli, Péter, Sanyi,Tomi.
Jövőre javítunk.
JÓ A TACCS!!!!

5 komment · 1 trackback

Címkék: foci kupa elte sportfesztivál taccs

A bejegyzés trackback címe:

https://taccs.blog.hu/api/trackback/id/tr764112

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 메이저놀이터 2018.12.13. 10:10:43

Driver de inovacel s23f - chryserhomvio

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor 2007.04.27. 09:05:30

Jó írás, de azért odaírhattad volna, hogy az első gólt a tornán te szerezted, ha már utána mindenkit név szerint említesz.

OLI 2007.04.27. 10:02:07

Végre! Nagyon érzékletes és megható cikk volt, férfiasan bevallom, meg is ríkatott, hirtelen előtörtek az emlékek... Igaza van a Gabinak, a Toronynak, magadat is sztárolni kellett volna, Farek, ha már az ő találatát úgy tálaltad, mintha az évszázad gólja lett volna, pedig csak egy szimpla mezei üreskapu volt :) A helyedben így írtam volna a gólodról: óriási kapu előtti kavarodás után kihasználva hatalmas testi erőmet (aminek hatására ketten pattantak le rólam, mint a gumilabda) és hihetetlen fokúra fejlesztett lesipuskás érzékemet, az üresen tátongó kapu közepébe csavartam, mint Beckham Dávid :) Ez a minimum, mert k*rva fontos gól volt, már elnézést a nyers fogalmazásért, csak hát az emlékek... Természetesen a többiekről se feledkezzünk meg, azokról, akikről kevesebb szó esett a zseniális tudósításban: Sanyiról, a Kapu Előtti Falról, Ákosról, a Szerecsen Hercegről, Barnusról, a Bestiáról, Tomiról, a Szőke Bombázóról, Petiről, a Pusztítóról, szurkolóinkról: Laciról, a Csendes Árnyékról, Balázsról, a Harry Potterről, Hegyi Gabiról, a Paparazziról és igazolt hiányzónkról, Bencéről, a Rokker Portásról :) Hát ez baromi jó és vicces volt, kár, hogy elment vele vagy 20 perc... Javaslom még, hogy a Mellesleg 13-as számú spílerét (Vera) jövőre vegyük be a Taccsba, mert jól mozgott (ezt tanult csapattársam Farkas G., a Barbár Harcos jegyezte meg, miközben már csak mi ketten álltunk az oldalvonal mellett, mindenki más elhúzta a csíkot, pedig élmény volt akkor és ott nézőnek lenni, sajnálhatjátok, srácok), minden poszton bevethető univerzális játékos és szerintem még jobb lenne a hangulat a meccsek utáni közös zuhanyzásoknál és átöltözéseknél. Ezt úgy írom, mintha én is szoktam volna a Beac-on fürödni. Na mindegy... Jövőre még jobbak leszünk! Induljunk a Pázmány Kupán is, így, hogy most már hírnevet szereztünk magunknak. Fáj a fogam egy éremre. Köszönöm a figyelmet, csak ennyit akartam mondani. OLI, a Gyurma :)

OLI 2007.04.27. 10:09:39

Ne alázd le magad! A hetesnél meg azért volt erőtlen a lövésed, mert már vagy 70 perc volt a lábunkban (plusz a rácsok közötti technikázás, tudod :)) és a Tomi mondta, hogy puha volt a labda is...

OLI 2007.04.27. 10:47:58

És még valami. Nem kell rá válaszolni, foglalkozni a dologgal. Ha a szívet melengető tudósítás végén ABC-sorrendben lettek leírva a nevek, akkor hogyan került a 'T' az 'S' elé? Bocsánat, ez csak egy kis szőrszálhasogatás volt, ami nyelvtani túlképzettségemből következik. Oli

Faresz 2007.04.27. 10:54:17

Az utolsó hozzászólást nem is értem ;)
süti beállítások módosítása